Upload Yaparak (Dosya Yükleyerek) İnternetten Para Kazanma

 

Upload Yaparak (Dosya Yükleyerek)

 İnternetten Para Kazanma




Upoad Yaparak ( Dosya Yükleyerek ) İnternetten Para Kazanma

İnternet hızlarımızın gün ve gün arttığı bu dönemde sizde İnternetten Para Kazanma – Dosya Yükleyerek nasıl para kazanırım sorusuna yanıt aramışsınızdır. Bu yazımızda sizler için belirlediğimiz güncel durumda olan 3 farklı dosya upload sitesinden nasıl para kazanacağınızı anlatacağız. Birazdan anlatacağımız siteler tık başına en iyi kazanç veren sitelerdir bu da aklınızın bulunsun…

İnternetten para kazanma – Para veren Dosya Upload Siteleri

  • Filebucks.org – Dosya Upload Sitesi : Kullanımı son derece basit olan bu site size kendi araçlarını kullanma izni verir. Bu sayede kendi yüklediğiniz dosyaları indirme yönetimini özelliştire biliyorsunuz.  Şimdi gelelim siteye nasıl üye olup doya yüklemeye başlıyoruz. Öncelikle filebucks.org adresine girdiğimizde ana ekranda sign up butonunu göreceksiniz ona tıklayıp bilgilerinizi doldurduktan sonra e-posta adresinize gelen linkle hesabınızı aktif edip siteye giriş yapabilirsiniz. Üye girişi yaptıktan sonra sistemin size upload için tanımladığı alan 500 mb. büyüklüğünde olacaktır ve size tek seferde sadece 128mb upload izni verir. 

 

  • CostAction.com – Dosya Upload sitesi:  Siteye girer girmez karşınıza gelen ekranda haftada binlerce dolar kazanabileceğinizi göreceksiniz. yukarıda anlattığımız filebucks’ta olduğu gibi burada da dosyalar yükleyerek indirme başına para kazanırken aynı zamanda sizin dosyanızı indirmek için siteye gelenler premium üyelik aldıklarında da ödedikleri paranın bir kısmı sizin hanenize + olarak yazılıyor.  Ödeme alabilmeniz için minumum tutar 10 USD. Ödemenizi;  Paypal, Payza, Yandex Money ve QIWI’ye haftada bir, Webmoney’e haftada 3 kez alabiliyorsunuz.  Örneğin yüklediğiniz dosya 1 k yani bin kez indirildiğinde 40 dolar alırken sizin indirme linkinize tıklayıp indirmeseler bile 20 dolar para kazanabiliyorsunuz.

 

  • FileFactory.com – Dosya Upload Sitesi: filefactory kurulduğu 2005 yılından bu yana hem limitsiz hemde bedava dosya alanı sağlayan bir upload sitesidir. Tek seferde en büyük yükleyebileceğiniz boyut ise 5GB dir. Buradan kazanacağınız para ise dosyanın tıklandığı ülkeye ve dosya boyutuna da bağlı olarak yaklaşık 1000 indirme için kazanacağınız para yaklaşık 40 dolardır. Yine bura da sizin linkiniz üzerinden gelip premium üyelik alanlar olursa size %90 civarı bir komisyon öder. Bu site hakkında en önemli bilmeniz gereken durum ülkeleri gruplara ayırmış durumdalar ve eğer bu siteden güzel paralar kazanmak istiyorsanız sizin yapmanız gereken yurt dışı kullanıcılarını hedef kitle olarak belirlemeniz olacaktır. Söylemeye çalıştığım yükleyeceğiniz dosya yabancılar için faydalı olabilecek paylaşımlar olmalı. Akis halde Türk kullanıcılarına yönelik yaparsanız 1000 indirme başına sadece 5 Dolar Kazanabilirsin.

Diğer Para Kazanabileceğiniz Upload Siteleri

Sharecash.org:  Yapacağınız her bir upload için 1 dolardan 20 dolara kadar para kazanma şansınız var. Ödemeyi size  PayPal, Payza, Payoneer, Payquicker, banka transferi ve çeklerle yapar.

Turbobit: Dosyalarınızı turbobit.net’e upload edin ve dilerseniz eş-dost veya ailenizle ve hatta yabancılarla paylaşın. Sizin upload ettiğiniz dosyalar indirildiğinde veya turbobit’e müşteri getirdiğiniz zaman ödeme alırsınız.

Dollarupload: Bu siteye dosyalar yükleyerek para kazanmanın yanı sıra . VPN yaparak sitenizin de korunmasını sağlar.



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski